SABAH FOREX (SFX)

Sabah Forex (SFx) merupakan forum terbuka yang direka khas untuk membantu warga Sabah yang berminat untuk menceburi dunia Forex. Dalam forum ini, tema utama ialah perbincangan,perkongsian & pembelajaran tentang Forex.

BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX551

BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Share

kolejforex
The Quiet Type
The Quiet Type

Registration date: 2010-09-19
Number of posts: 6
Job: trading
Age: 46
Location: Rawang, selangor

BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by kolejforex on 21st September 2010, 19:12

Adakah anda berminat untuk belajar FOREX??? Pembelajaran/kursus secara personal coaching melalui KOLEJFOREX adalah MUDAH, BERKESAN, SELAMAT, dan UNTUNG.

Melalui kolejforex, sebanyak 9 teknik akan diajar dan teknik2 tersebut adalah MUDAH, contohnya TEKNIK KANDANG KAMBING, TEKNIK KOTAK, TEKNIK GAP... saya ambil contoh teknik kandang kambing... caranya adalah apabila 'kambing' keluar dari atas dari 'kandangnya'...maka anda cuma perlu BUY dan kalau 'kambing' keluar bawah dari 'kandangnya' anda cuma perlu SELL sahaja dan tunggu dapat UNTUNG.

saya akan beri support smp bila-bila samada melalui online support, atau anda boleh datang ke kelas saya sebanyak mungkin sehningga anda betul2 faham dan mendapat untung. Boleh juga trade secara LIVE bersama saya.

Sila lawati http://kolejforex.com atau http://collegeforex.com untuk keterangan yang lebih lanjut atau hubungi saya fendi/kolejforex di 0123402429 atau email saya kolejforex@gmail.com.

paraivagas
Board Veteran
Board Veteran

Registration date: 2008-09-02
Number of posts: 3294
Job: Buy Sell Currency
Age: 31
Location: Kota Marudu - Kota Kinabalu - Lahad Datu - (Now in KUDAT)

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by paraivagas on 21st September 2010, 22:09

Hi saudara kolejfx,

Ok ada yang berminat ka? So kalau ada yg berminat blh tulis nama Smile

Saudara KF (kolejforex), kelas buat online atau mcm mana?


****************************************************************************************************

   
   
   
   
   
 

.

mshahkb
Happy Camper
Happy Camper

Registration date: 2010-05-12
Number of posts: 126
Job: Mengail duit
Age: 34
Location: kota kinabalu

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by mshahkb on 21st September 2010, 22:36

hebat juga teknik tuan ni..pakai kandang2...huh...kolej nye kat mane tuan..kalau kat semenanjung tuh...jauhhh tuuu...tuan boleh datang sini ker... ni nak belajar ni...pengerasnya berapa ???bila kambing keluar kandang langgar panggar atas..kita buy dan sell kalau sebaliknya...emmm...boleh agak ke time kambing nk keluar cari makan...kerr kena jaga tepi kandang tunggu kambing keluar... berapa ka masa yg diperlukan utk menunggu kambing keluar kandang... sekiranya kambing tersebut keluar pada jam 4 petang kalau nak minum petang

mshahkb
Happy Camper
Happy Camper

Registration date: 2010-05-12
Number of posts: 126
Job: Mengail duit
Age: 34
Location: kota kinabalu

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by mshahkb on 21st September 2010, 22:41

sy dah baca website tuan, mmg menarik...tapi kalau bahagian testimoni pelajar tu ditambahkan dengan statement pelajar2 tu...lagi meletup rasanya...pasti akan ramai datang ke kolej tuan... cadangan tuan, jgn marah yer...

kolejforex
The Quiet Type
The Quiet Type

Registration date: 2010-09-19
Number of posts: 6
Job: trading
Age: 46
Location: Rawang, selangor

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by kolejforex on 22nd September 2010, 01:15

paraivagas wrote:Hi saudara kolejfx,

Ok ada yang berminat ka? So kalau ada yg berminat blh tulis nama Smile

Saudara KF (kolejforex), kelas buat online atau mcm mana?

Betul kata tuan paraivagas tu...sapa berminat boleh la tulis nama. Kelas mmg saya buat di office sy di Rawang, Selangor..dan saya juga selalu ngajar thru online... insyaallah, saya planning ke sabah nanti in the very near future...

MMg teknik kandang kambing tu so far ramai yg kata paling senang utk profit...

kolejforex
The Quiet Type
The Quiet Type

Registration date: 2010-09-19
Number of posts: 6
Job: trading
Age: 46
Location: Rawang, selangor

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by kolejforex on 22nd September 2010, 01:17

mshahkb wrote:hebat juga teknik tuan ni..pakai kandang2...huh...kolej nye kat mane tuan..kalau kat semenanjung tuh...jauhhh tuuu...tuan boleh datang sini ker... ni nak belajar ni...pengerasnya berapa ???bila kambing keluar kandang langgar panggar atas..kita buy dan sell kalau sebaliknya...emmm...boleh agak ke time kambing nk keluar cari makan...kerr kena jaga tepi kandang tunggu kambing keluar... berapa ka masa yg diperlukan utk menunggu kambing keluar kandang... sekiranya kambing tersebut keluar pada jam 4 petang kalau nak minum petang

Well, pasal teknik kandang kambing tu..mmg la teramat mudah....tunggu bila kambing kuar kandang ajer..pas tu ada 2 filters kita kena confirm..baru boleh enter trade...target pips antara 10-200pips bila kambing kuar....

ksimon78
The Quiet Type
The Quiet Type

Registration date: 2010-05-26
Number of posts: 8
Job: Forex/Reading/ Travelling
Age: 36
Location: Europe

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by ksimon78 on 22nd September 2010, 01:37

[20:22:08] Kenny Simon: Saya ni bekerja dengan Broker Forex based di Eropah (www.iforex.com) dan saya ade dengar banyak pasal Kolej Forex daripada pelanggan-pelanggan sejak beberapa bulan yang lepas. Sekarang Abang fendi sudah jadi macam kawan saya dan memang baik orangnya dan memang berpengalaman. Anda sendiri boleh experience sendiri khusus, trading dengan dia dan 1-to-1 coaching lepas tu beritahu saya. Kebanyakan dari pelanggan saya yang sudah menyertai khusus di Kolej Forex nampak macam mereka mengaut keuntungan dan menambahkan baki akaun dia orang dalam masa yang singkat secara consistent. Kebanyakan dari pelanggan saya tidak mempunyai pegalaman berdagang ataupun pernah berdagang tetapi ashik kerugian tetapi selepas saya menjenguk akaun dia orang selepas menyertai khusus tu saya pun berasa bangga tengok mereka berdagang secara confident dan paling penting dia orang finally ada untung.

kolejforex
The Quiet Type
The Quiet Type

Registration date: 2010-09-19
Number of posts: 6
Job: trading
Age: 46
Location: Rawang, selangor

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by kolejforex on 22nd September 2010, 17:52

ksimon78 wrote:[20:22:08] Kenny Simon: Saya ni bekerja dengan Broker Forex based di Eropah (www.iforex.com) dan saya ade dengar banyak pasal Kolej Forex daripada pelanggan-pelanggan sejak beberapa bulan yang lepas. Sekarang Abang fendi sudah jadi macam kawan saya dan memang baik orangnya dan memang berpengalaman. Anda sendiri boleh experience sendiri khusus, trading dengan dia dan 1-to-1 coaching lepas tu beritahu saya. Kebanyakan dari pelanggan saya yang sudah menyertai khusus di Kolej Forex nampak macam mereka mengaut keuntungan dan menambahkan baki akaun dia orang dalam masa yang singkat secara consistent. Kebanyakan dari pelanggan saya tidak mempunyai pegalaman berdagang ataupun pernah berdagang tetapi ashik kerugian tetapi selepas saya menjenguk akaun dia orang selepas menyertai khusus tu saya pun berasa bangga tengok mereka berdagang secara confident dan paling penting dia orang finally ada untung.

thank you kenny, really appreciate your comment.

adingfx(1)
Happy Camper
Happy Camper

Registration date: 2010-07-31
Number of posts: 104
Job: memorex pips
Age: 26
Location: kudat

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by adingfx(1) on 22nd September 2010, 21:29

tuan...teknik.tu..ada..mcm..analisis..juga..ka...boleh...post...pic...ka....nak/...tengok..lhhh

kolejforex
The Quiet Type
The Quiet Type

Registration date: 2010-09-19
Number of posts: 6
Job: trading
Age: 46
Location: Rawang, selangor

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by kolejforex on 22nd September 2010, 22:31

adingfx(1) wrote:tuan...teknik.tu..ada..mcm..analisis..juga..ka...boleh...post...pic...ka....nak/...tengok..lhhh

nanti u bagi email..sy email kan

adingfx(1)
Happy Camper
Happy Camper

Registration date: 2010-07-31
Number of posts: 104
Job: memorex pips
Age: 26
Location: kudat

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by adingfx(1) on 23rd September 2010, 12:27

BA...TUAN...INI...EMIL..SAYA...
fxmalayron@gmail.com
wave..di.laut.fibo..di.darat
adingfx..memukat..ikan,,ijau..digoreng


salam..pip..ijau

kuasarobotforex
Active Poster
Active Poster

Registration date: 2010-01-17
Number of posts: 316
Job: Full Trader
Age: 36
Location: Kota Kinabalu

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by kuasarobotforex on 25th September 2010, 10:38

Salam tuanku...apa salahnya tuan share dulu salah satu teknik tuan sini...bikin pahala sikit kalo dah ternyata nampak hasilnya....teknik gajahkah atau harimaukah...sia pun mo ikut juga...hehehehe... apa2 pun relek2 saja...

AaronHiew
Elite Poster
Elite Poster

Registration date: 2009-09-04
Number of posts: 666
Job: Collecting Aircraft Models ~ AirAsia and Malaysia Airlines!
Age: 31
Location: Telipok,Kota Kinabalu,Sabah

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by AaronHiew on 25th September 2010, 11:50

kuasarobotforex wrote:Salam tuanku...apa salahnya tuan share dulu salah satu teknik tuan sini...bikin pahala sikit kalo dah ternyata nampak hasilnya....teknik gajahkah atau harimaukah...sia pun mo ikut juga...hehehehe... apa2 pun relek2 saja...
Ya setuju dgn tuan kuasarobotforex, share la tuan tanah...


****************************************************************************************************
KAMI MEMBORONG & MENJUAL JENAMA FESYEN Natasha/NATHANIEL (Since 1993), JENAMA NO 1 DI PHILIPPINES. Bra On-Sale serendah RM 10.00 sahaja. Resellers are welcomed!

Tel : 016-8346468
Website : www.natasha.ph

ugou
The Quiet Type
The Quiet Type

Registration date: 2010-06-23
Number of posts: 22
Job: Memukat
Age: 28
Location: keningau - shah alam

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by ugou on 8th October 2010, 15:45

Salam sejahtera.
Sekadar mau berkongsi. Sa dah ada join kelas kolejforex ni. (online ja)
Selain itu teknik kandang kambing 3 lapis tu, ada lagi nanti kana ajar teknik2 simple tapi profitable.
(kasi pasang pukat.hahahahhahahah)
Keada Bro Fendi, sampai sekarang saya masih x dpat ke rawang. Saya bekerja sambil belajar (dah tua2 masih belajar.hahahahha).Sibuk selalu.

(Fred)

kimut
Elite Poster
Elite Poster

Registration date: 2008-12-10
Number of posts: 795
Job: trade
Age: 32
Location: KK

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by kimut on 9th October 2010, 08:55

boleh sdh si ugou ni trade..untung saja dia pakai tu teknik kandang kambing 3 lapis kan..hari2lah dia trade ni..kalau kambing tdk kluar dia p memukat..tahniah ugou..berbaloilah tu kalau ok tu teknik..


****************************************************************************************************

INSURAN+MEDIKAL KAD=RM100/BULAN-akan datang

Daftar Broker IKOFX


adingfx(1)
Happy Camper
Happy Camper

Registration date: 2010-07-31
Number of posts: 104
Job: memorex pips
Age: 26
Location: kudat

Re: BELAJAR FOREX SECARA MUDAH, SELAMAT, BERKESAN, UNTUNG dengan KOLEJFOREX

Post by adingfx(1) on 9th October 2010, 10:11

siuk ini thraed, memukat. memukat juga.. jaga2 itu pukat ada lubang nanti ikan yang makan pukat.. kalau tuan sudi... kasi kogsi lah teknik kambing memukat tu..
nanati buli belanja kambing pi makan rumput..

    Current date/time is 3rd September 2014, 00:36